In memoriam

Diane Engel van Wilgen is op 22 september 2021 onverwacht op 38 jarige leeftijd komen te overlijden. Zij was initiatiefneemster/oprichtster van papegaaieninfo.nl.

Samen met haar vriendin Ingrid, die haar hielp om de website te bouwen, en alle ontwerpklusjes op zich nam, en “soms” wat ideetjes opperde, startte ze samen vol enthousiasme deze website. In september 2019 ging de website dan ook online.

Maar eerlijk is eerlijk, de website was echt Diane haar kindje. Ze schreef de teksten op de website zelf (behalve de blogs), bekostigde de website en zat vol met ideeën. Ze hielp via de mail en facebook onzekere baasjes die haar om advies vroegen.

Diane was gediplomeerd gedragsadviseur voor papegaaien sinds november 2020 en zo hoopte ze met haar kennis nog meer baasjes en hun vogels te kunnen helpen. Ze gaf mensen gratis adviezen, en stuurde indien nodig mensen naar de juiste Papegaaien gedragsdeskundige.

Binnen een jaar hadden ze dit zo goed voor elkaar gekregen. Dagelijks op de website gemiddeld 90 unieke bezoekers per dag, ze waren zo ontzettend trots!

Diane met Tico in 2008

Hierbij willen we haar daarom graag herdenken op deze pagina.

Het mag niet vergeten worden dat zij dit opstartte om vogels te helpen door middel van het verstrekken van gratis informatie over papegaaien voor beginnende en nog onervaren papegaaien baasjes. Maar ook de meer ervaren baasjes en toekomstige baasjes te voorzien van verhalen en ervaringen van andere baasjes.

Diane en Ingrid waren van mening dat je altijd kan blijven leren van andere mensen en hun ervaringen. Welzijn van dieren stond bij haar op nummer 1.

Iemand zei een paar dagen na haar overlijden, ze is vast daarboven een opvang aan het oprichten voor vogel engeltjes.

En heel eerlijk, het zou zomaar eens waarheid kunnen zijn.

Rust zacht lieve Engel
we missen je 🌸❤️

Ingrid & Diane samen op zoek naar Tyko juli 2020

 

Translate »
error: Content is protected !!